Valitse sivu

Palvelut

Palveluista voidaan rakentaa sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Aloittava yrittäjä tarvitsee usein logon, käyntikortin ja verkkosivut. Verkkosivut tarvitsevat usein kunnolliset kuvat, jotka nekin onnistuu kauttani. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle räätölöity paketti, jolla pääset alkuun helposti ja edullisesti.

Valokuvaus

Kuvaan monipuolisesti yrityksille ja yksityisille. Yrityksille valokuvauspalvelu on erinomainen esimerkiksi verkkosivujen tai profiilikuvien päivityksen yhteydessä. Ei tarvita ulkopuolisia tekijöitä ja kulut pysyvät maltillisina.

Yksityisille tarjoan esimerkiksi laadukasta dokumentaarista hääkuvausta tai vaikkapa lapsikuvausta mukavassa miljöössä ammattilaiskalustolla.

Valokuvauksen hinnoittelu: Ensimmäinen tunti 80 € ja seuraavat 50 €.

Katso esimerkkikuvat galleriasta.

Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein käyntikortti. Ne ovat usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen ja ensivaikutelman pystyt antamaan vain kerran. Saat kauttani kilpailukykyiseen hintaan laadukkaat, responsiiviset verkkosivut, jotka skaalautuvat jokaiselle laitteelle sopivaksi. Sivusto suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti yrityksesi tarpeisiin.

Pääsääntöisesti sivut tehdään WordPress -julkaisualustalla. Se mahdollistaa asiakkaan omatoimisen sisällön muokkaamisen pienen opastuksen jälkeen. Lisäksi se on myös maailman suosituin julkaisualusta – noin 26% maailman verkkosivuista on tehty WordPress alustan päälle.

Peruspakettiin kuuluu pääsivun lisäksi tarvittaessa 1-2 alasivua. Verkkosivujen hintaan sisältyy aina hakukoneoptimointi.

Peruspaketin alkaen hinta on 390 €. Alla on muutamia sivustoesimerkkejä.

LKV Muhonen Oy  //  HYAcenter Oy  //  Minipanda  //  Artequa Oy

Mainostaitot

Hyvin toteutettu mainonta antaa yrityksesi markkinointimateriaalille yhtenäisen ulkoasun. Tällöin teidät on helppo tunnistaa ja erotutte muista. Teen yrityksellesi persoonalliset markkinointimateriaalit juuri teidän tarpeisiin sopivat. Ne voidaan julkaista helposti joko digi- tai printtimediassa.

Saat kauttani myös logon, käyntikortit, lehtijulkaisut, mainokset sekä kaiken muun tarvittavat materiaalin yrityksesi näkyvyyden ja myynnin parantamiseksi.

Taittotyön hinta  50 €/h. Isommat julkaisut sopimuksen mukaan.

Mainospalvelu Tmi Janne Ylimys

045 671 6720  //  janne.ylimys(a)janneylimys.fi  //  Tietosuojaseloste